ΤΡΟΦΙΜΑ - ΟΜΗΡΟΣ ΑΕ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΟΜΗΡΟΣ ΑΕ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ - ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Διεύθυνση - ΤΡΟΦΙΜΑ Διεύθυνση: 4ο ΧΛΜ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Τ.Κ. - ΤΡΟΦΙΜΑ Τ.Κ.: 60100
Περιοχή - ΤΡΟΦΙΜΑ Περιοχή: Κατερίνη Κατηγορία - ΤΡΟΦΙΜΑ Κατηγορία: ΤΡΟΦΙΜΑ
Τηλέφωνο - ΤΡΟΦΙΜΑ Τηλέφωνο: 2351091611 Fax - ΤΡΟΦΙΜΑ Fax: 2351091612
Κινητό - ΤΡΟΦΙΜΑ Κινητό: - E-mail - ΤΡΟΦΙΜΑ E-mail: info@omiros-sa.com
Υπεύθυνος - ΤΡΟΦΙΜΑ Υπεύθυνος: ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΟΜΗΡΟΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΤΡΟΦΙΜΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΤΡΟΦΙΜΑ Ιστοσελίδα:
Το 1998, σε έναν χώρο συνολικής έκτασης 14.000 τ.μ. (στεγασμένοι χώροι 4.500 τ.μ.) ιδρύεται στη Βόρειο Ελλάδα η εταιρεία ΟΜΗΡΟΣ Α.Ε. με σκοπό την επεξεργασία, παραγωγή και διακίνηση κατεψυγμένων αλιευμάτων. Σεβόμενοι πάντα τις απαιτήσεις και προσδοκίες των καταναλωτών, η εταιρεία δεσμεύεται για υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας προϊόντα, λειτουργώντας υπό τους κανόνες του συστήματος ISO 22000:2005 διαθέτοντας σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και καταρτισμένο προσωπικό. Η τήρηση αυτής τη...
Επισκέπτες: 15685

ΟΜΗΡΟΣ ΑΕ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ - ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΟΜΗΡΟΣ ΑΕ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ - ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Το 1998, σε έναν χώρο συνολικής έκτασης 14.000 τ.μ. (στεγασμένοι χώροι 4.500 τ.μ.) ιδρύεται στη Βόρειο Ελλάδα η εταιρεία ΟΜΗΡΟΣ Α.Ε. με σκοπό την επεξεργασία, παραγωγή και διακίνηση κατεψυγμένων αλιευμάτων.

Σεβόμενοι πάντα τις απαιτήσεις και προσδοκίες των καταναλωτών, η εταιρεία δεσμεύεται για υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας προϊόντα, λειτουργώντας υπό τους κανόνες του συστήματος ISO 22000:2005 διαθέτοντας σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και καταρτισμένο προσωπικό. Η τήρηση αυτής της δέσμευσης σε συνδιασμό με την έγκαιρη ενσωμάτωση των τάσεων της διεθνούς αγοράς σε θέματα νέων προϊόντων, επεξεργασίας, διασφάλισης ποιότητας και τιμών οδήγησε στη γοργή ενδυνάμωση της εταιρείας.

Με αποθηκευτικούς χώρους, ψυγεία, σε Αθήνα και Κατερίνη καθως και οργανωμένο δίκτυο διανομής, επιτυγχάνεται η ταχύτερη διακίνηση των προϊόντων και η αμεσότερη κάλυψη των αναγκών του καταναλωτικού κοινού.